03 353 61 01
geef je bestelling door

Open van ma t/m za 8u-18u

zon –en feestdagen gesloten

x
Kom langs in onze nieuwe winkel en ontdek een enorm assortiment aan Wines & Spirits Openingsuren

Drinks drive-in De Kroon

De meest complete drankenhandel

Meer dan 1000 vaten bier en minstens eens zo veel flessen wijn. Doe daar nog een aantal soorten frisdranken, sterke dranken, fruitsap en koffie bij en die 2500 m2 van ons magazijn is voor het grootste deel gevuld. En dat in het centrum van Wijnegem. Straf voor een familiebedrijf? Dat vinden wij ook.

Spring - of rijd liever - gerust eens binnen. Zo hoeft u zelf niet met die bakken en flessen te sleuren, kunt u meteen even met eigen ogen zien hoe groot onze voorraad is, en leert u meteen onze nieuwste en prijswinnende dranken kennen.

01

grote voorraad

Welke drank u ook op uw verlanglijstje hebt staan, bij ons vindt u hem. Ons assortiment bevat tal van binnen- en buitenlandse merken, gewone bieren en speciaalbieren, alcoholische en non-alcoholische dranken. Ook de melk en het koekje voor bij de koffie, net als de nootjes voor bij uw glaasje cava wachten hier op u. Net als de reinigingsproducten voor achteraf. Zo goed als alles dus, en altijd voldoende in voorraad.

02

atypisch assortiment

Bio & healthy is in en gin is vandaag net iets populairder dan whisky. En wat met gluten- en alcoholvrije dranken? Wij houden al die trends goed in de gaten en spelen er op in. Zelf een speciale drank op het oog, dan speuren we samen met u de markt af - tot we hem vinden. Net dat atypische aanbod maakt ons een allesbehalve doorsnee drankenhandel.

03

snelle levering

Die grote voorraad biedt niet alleen keuzevrijheid. U bent ook snel geholpen. Rijd tot aan onze winkel en laad meteen op wat u nodig hebt. Geen nood, we helpen bij het in- en uitladen. Of laat het leveren - dat doen we tegen een kleine meerkost bij horecazaken, scholen, bedrijven, woonzorgcentra, maar ook voor particulieren.

ONZE KLANTEN

U ontdekte net onze drive-in en vroeg zich af of er nog anderen deze verborgen drankmijn kenden?
Ja hoor, ook onze vele professionele klanten gingen u al voor.

Zo voorzien wij tal van restaurants, bedrijven, brasseries, events en evenementenzalen van de nodige dranken.

desco - sanitair
Hangar 220 Wijnegem
Brasserie De Schepper
CONTACTEER ONS