03 353 61 01
geef je bestelling door

Open van ma t/m za 8u-18u

zon –en feestdagen gesloten

Kom langs op de wijndegustatie van Wine & Spirits by De Kroon op 23 oktober 2022 en proef méér dan 100 verschillende wijnen uit alle windstreken.


Ontdek hier welke wijnen wij u graag laten proeven.

U kan die dag ook kennismaken met een selectie champagnes en spirits.

Dit wil je toch niet missen?!

Parkeren kan op de parking Wijnegemhof achter restaurant De Swaen op de Turnhoutsebaan.

wijndegustatie


24 april 2022 van 11u tot 18u


Kom langs op de wijndegustatie en proef méér dan 100 verschillende wijnen uit alle windstreken. Dit wil je niet missen.

Wanneer?
Zondag, 24 april 2022
van 11u tot 18u

Waar?
Turnhoutsebaan 448, 2110 Wijnegem

Welke wijnen?
Download de lijst van de wijnen die u zal kunnen proeven.

wijn


In oktober 2021 openden wij met veel trots onze specialisatiewinkel in Wines & Spirits. Bekijk de film en beleef de avond opnieuw.


Bedankt voor jullie aanwezigheid en enthousiasme.


Onze winkel blijft open, maar we passen wel enkele nieuwe richtlijnen toe n.a.v. van het advies van onze regering om de verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan.


Tot nader order zal onze winkel volgens de normale openingsuren open mogen blijven daar wij onder de voeding sector vallen.

Zoals in onze vorige mailing reeds aangegeven, is het helemaal niet aan de orde om te gaan hamsteren daar wij over voldoende stocks beschikken in ons magazijn. Uiteraard kan het wel zijn dat bepaalde producten tijdelijk onbeschikbaar zijn door de enorme extra verkoop die wij momenteel ervaren.

Noodzakelijke uitleveringen (rust -en verzorgingshuizen, particulieren op leeftijd, …) blijven in de mate van het mogelijke gewoon doorgaan,
hier zullen onze bezorgers wel de regels in acht nemen die ons worden opgedragen door de overheid en kan het zijn dat vaste leverdagen aangepast worden.

Voor de afhalingen bij ons in de winkel zouden wij onze oude gekende slogan even terug willen ophalen, dit ter bescherming van onze “Oh zo belangrijke” medewerkers hun gezondheid en de uwe !

“u rijdt binnen en wij doen de rest !”

Zoals jullie uit ondervinding weten is een bezoekje aan onze winkel doorgaans van zeer korte duur en staat er zelden een lange wachtrij aan de kassa.
Toch zouden wij willen vragen om de gevraagde regels in acht te nemen en voor de mensen die toch twijfelen, jullie mogen steeds aan de wagen blijven wachten en onze mensen komen met veel plezier jullie bedienen op de parking om onnodig contact te vermijden.

Wij trachten tevens op regelmatige tijdstippen onze winkelkarren, bankcontacttoestellen en toonbank te ontsmetten maar vragen ook hier iedereen om zijn gezond verstand te gebruiken en zelf eventuele voorzorgen te nemen tegen een verdere verspreiding van dit virus.

Hopelijk kunnen we met deze “beperkte” regels zorgen voor een snelle stopzetting van dit virus zodat we terug allemaal samen in de zomer het glas kunnen heffen op een goede afloop bij één van onze horecazaken of op één of ander leuk zomerevent !

Hou jullie allemaal sterk, wij proberen dit zeker ook zodat we niemand in de steek moeten laten !


Praktische mededeling mbt onze tastings.


Door de onzekerheid omtrent het Covid-19-virus zijn de degustaties van 14/03 (The Game Of Thrones single malt whisky’s) en 28/03 (Whiskies of the world degustatie) geschrapt door de leverancier.

Zodra wij een nieuwe datum hebben, verneemt u het via de website en sociale media.


UPDATE VRIJDAG 13 MAART 2020
Door de beperkingen die werden opgelegd door de overheid zijn alle tastings opgeschort t/m 4 april 2020.