03 353 61 01
geef je bestelling door

Open van ma t/m za 8u-18u

zon –en feestdagen gesloten

Tasting-Saturdays najaar 2023

Ontdek onze Tasting-Saturdays in het najaar! Op de agenda staan de komende tijd enkele niet te missen degustaties.


We hebben de zomer kunnen eindigen met nog enkele fantastische dagen, maar nu stilaan de bladeren beginnen kleuren is het hoog tijd om te beginnen denken aan de leuke herfstwandelingen (met een jenevertje of 2 😉), het overheerlijke wildseizoen met een goed glas rode wijn of die zalige avonden voor het haardvuur met een lekker glas whisky. De BOB en BOBettes vergeten we natuurlijk niet, want ook voor hen staat er een fantastisch assortiment non-alcoholische drankjes klaar!

Voor de nieuwe maandwijn ontdekken we deze keer samen Zuid-Afrika. We selecteerden een baie lekkere Chenin Blanc & Pinotage van M.A.N. Family Wines. Een perfecte match voor een ‘Indian Summer’ en de eerste herfstdagen.

Achter de schermen werken we alvast hard door om tijdens de feestdagen jullie het ultieme geschenk te kunnen aanbieden.
Professionele aanvragen voor bedrijven, sportclubs, toneelverenigingen etc.. kunnen jullie gerust al doormailen naar info@bierhandeldekroon.be. De particuliere klant kan altijd een kijkje komen nemen in onze winkel om deze stilletjes aan te zien omtoveren naar de feestdagen toe.

Ook onze Tasting-Saturdays herstarten we met veel plezier! Op de agenda staan de komende tijd enkele niet te missen degustaties. Alle informatie over de aankomende tastings kunnen jullie via onze social media volgen. Hieronder al een ‘sneak-preview’.

30/09 Special Releases 2022 van Diageo
Tasting van de Special Releases 2022 van Diageo door expert Arno Dobbels. Onder meer Talisker, Oban, Lagavullin, The Singleton en Cardhu.
Van 11u – 17u. 

14/10 Tasting Zacapa Rum
Van 11u – 17u

18/11 Masterclass The Macallan
Masterclass The Macallan met de release van The Harmony Collection III (info over inschrijven volgt nog). 
Van 14u – 17u. 

01/12 MM Antverpia
Tasting MM Antverpia (met tussen 15h-16h een ‘suprise’ guest 😉).
Van 13u – 17u

Kortom we zijn weer klaar voor een knallend najaar en hopen jullie (elke keer opnieuw) met de glimlach te mogen verwelkomen!

Place to be
Wine & Spirits by De Kroon – Turnhoutsebaan 448, 2110 Wijnegem
Iedereen welkom!

Cadeautip? Op zoek naar een gepersonaliseerd cadeau voor jouw relaties, medewerkers, vrienden of familie? Kom langs bij De Kroon en we stellen met veel plezier pakketten op jouw maat samen!